fbpx

Den psykedeliske popkvartet Melby synger om at blive væk i nattelivet på “Dancer”

Foto: Sara Björkegren

Den svenske kvartet Melby har lige spillet på by:Larm, har et debutalbum på vej og er nu ude med deres seneste single.

Der sker spændende ting for den svenske psych-pop gruppe Melby. De debuterede med singlen “Human” i 2016, og siden har de disket op med en række catchy singler og en selvbetitlet EP, som de har turneret med i London, Berlin og rundt om i Sverige. Senest har vi skrevet om den nostalgiske “VCR”, som bygger op til deres kommende debutalbum None of this makes me worry.

Nu er de tilbage med det seneste udspil “Dancer”, som er den sidste forsmag på det kommende album. Det er et trommetungt nummer, der støtter godt op om forsangeren Matilda Wiezells smukke og unikke stemme. Selve sangen er en skildring af det rodede natteliv, som Wiezell selv fortæller:

– “Dancer” er en ret rodet beskrivelse af nattelivet og mingling (…). Du kan ikke kende forskel mellem nætter og mennesker, og du keder dig i det. Den handler meget om opløsning og forfald, men også om at have det sjovt, om frihed og en vild ungdom før voksenlivet.

None of this makes me worry udkommer den 12. april, og det ser ud til, vi har flere godter i vente. I løbet af marts og april drager de på europaturné med den nye single, og senere det ventede debutalbum.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com