fbpx

DONNAs nye single giver dig lyst til at danse hele natten

Foto: Nikolaj Osorio

Den danske synth-pop duo skyder weekenden igang med den nye single “Stay Awake”.

DONNA består af Niels Godt og Tobias Ingemann og de producerer en solid omgang synth-pop. Vi har tidligere kåret dem til Ugens Upcoming, og vi har glædet os til at høre deres nye udspil, og man skulle ikke tro, at lyden der kommer fra den danske duo er fra 2019. Gutterne fra DONNA formår nemlig at trække os ind i en tidslomme med deres svævende lyd, der består af flydende synths og en lys og følsom autotune-vokal.

Gruppens nye single “Stay Awake” handler om, hvordan det er at kommunikere med sin significant other i en digital tidsalder – de sociale medier gør os tilgængelige i alle døgnets timer, men er samtidig det, der isolerer og distraherer os fra hinanden. Deres nye single kunne godt minde om det man hørte fra store kanoner som a-ha, Pet Shop Boys og Erasure i 80’erne, dog med et mere moderne og nutidig twist. Start din fredag med et brag og lyt til singlen her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com