fbpx

Field Medics nye single handler om showbusiness’ nådesløshed

Foto: Tim Vickers

Den amerikanske folk-sanger fortæller om, hvor hård og kold verden kan være, når man prøver at komme frem som musiker.

At få lov til at spille sine sange for et stort publikum lyder som en drøm for mange. Men situationen kan også udvikle sig til en af de mere ubehagelige af slagsen. En sådan oplevelse har folk-sanger Field Medic valgt at fortælle om på sin nye single “used 2 be a romantic”.

Kevin Patrick, som er bagmanden af Field Medic, har ellers lavet flere pladderromantiske numre, heriblandt “uuu” og “POWERFUL LOVE”, hvor kunstneren har taget de lyserøde briller på og fortæller os om en verden fyldt med nyforelskelse, forår og farver. Her er lyden lun, støvet og mindefuld, og Patricks forsigtige vokal bliver akkompagneret af guitarspil i bedste folk-stil.

På den nyeste single “used 2 be a romantic” er humøret skiftet, og det samme er lyden. Her er produktionen mere klar, ordene er hårdere og stemmen er mere upoleret og ærlig. Patrick fortæller, at inspirationen til sangen kom en aften, hvor han håbesløst prøvede at fange publikums opmærksomhed, da han kom på som opvarmning til en koncert. Desværre var publikum hverken til at hugge eller stikke i, og som Field Medic selv synger: “those fuckers talked over my whole set”.

I det mindste fik Field Medic en udmærket single med en ny lyd ud af oplevelsen, som forhåbentlig kan få folk til at lytte lidt bedre efter, næste gang han giver en optræden. Lyt til “used 2 be a romantic” her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com