fbpx

FORPREMIERE: Bliv pakket ind i lyserøde melodier i KINs musikvideo til debutsinglen “Bloodstreaming”

Foto: Oliver Bohr

Den danske artist udgiver i morgen en lovende debutsingle. Vi har fået lov til at tage forskud på glæderne.

23-årige Tristan skaber musik under kunstnernavnet KIN, og i morgen bliver hans første udspil officielt udgivet. Her på Bands of Tomorrow har vi allerede i dag fået fornøjelsen af at dele kunstnerens debutsingle og musikvideo med jer, som går under titlen “Bloodstreaming”.

KIN vil gerne gentænke popmusik og give det sit eget personlige twist, hvilket også går tydeligt igennem på singlen “Bloodstreaming”. Singlen tenderer både til det poppede, men også det mere alternative og elektroniske. Selv forklarer KIN om sin musikalske proces:

Jeg vil gerne lave musik som folk kan relatere til men samtidigt give det en vinkel, de ikke lige havde set komme. Overraskelsesmomentet er på mange måder det, som gør ‘Bloodstreaming’ og projektet KIN specielt.

Kontrasten mellem det relaterbare og det overraskende rammer musikvideoen til “Bloodstreaming” ret godt. Den har de typiske elementer, som man ser i en musikvideo, hvor vi først møder KIN foran et klaver og derefter bliver præsenteret for forskellige naturfænomener og fonetiske ord fra sangens lyrik. Og så bliver der i den sidste halvdel af videoen skruet helt op for pop-tendenserne, når vi ser kunstneren synge foran en lyserød baggrund med masser af røg. I det hele taget er det en meget lovende produktion fra en debutant. KIN, lyserød klæder dig godt, og det samme gør dine ørehængende og eksperimenterende pop-melodier. Vi glæder os til at følge din videre færd i musikkens verden.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com