fbpx

FORPREMIERE: Varm op til kampdagen i morgen med Valmais nye single “Woman”

Foto: Sebastian Vistisen Toft

Den danske kunstner Valmai har givet os lov til at dele hendes kommende single, der er en hyldest til kvinden og alle de ting hun besidder indeni.

I morgen er det tid til at fejre det kvindelige køn, og Valmai har givet os mulighed for at tage forskud på glæderne med en forpremiere på hendes nye single “Woman”.

Valmai er kendt for debutsinglen “Celestine”, der ved hjælp af flydende synths og Valmais klare vokal skaber et fængende lydbillede, man får lyst til at synke dybere og dybereind i.

I morgen vil hun officielt udgive singlen “Woman” i anledning af kvindernes kampdag. Meningen med singlen er, at man skal huske på, at ens krop og udseende ikke er altafgørende for, hvordan man bør opfatte og forstå sig selv (eller andre for den sags skyld). Selv udtaler Valmais bagkvinde Stine Drejer:

– Jeg har mødt rigtig mange kvinder, mig selv inklusiv, som har haft meget travlt med at fokusere på, hvordan deres krop ser ud, og hvad de gerne vil lave om ved den. (…) Jeg synes ikke, det burde fylde så meget eller tillægges nogen værdi, og jeg håber, vi kan øve os i at tale mindre om krop og mere om karakter, personlighed og udstråling.

Opgøret med det polerede ydre bliver fremhævet, og det kvindelige køn bliver hædret i Valmais nye musikvideo. Her kan du blandt andet se forskellige kvindekroppe, der ikke har været i gennem den store photoshop-redigering, og se nogle kvinder der virkelig nyder nogle… ahem, “sydfrugter”. Se musikvideoen her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com