fbpx

Hiphop og R&B i smuk sammensmeltning på Lou Siefers nyeste single “Astronaut”

Foto: Navid Tollah

Der er kommet noget rigtig godt ud af producer, sanger og sangskriver Lou Siefers skift fra Kolding til København. I sit andet udspil “Astronaut” hører vi en mere R&B-inspireret hiphop, og det klæder det spirende talent.

Det sidste års tid har Lou Siefer figureret på den danske elektroniske undergrundsscene under navnet Zatan, men har for nyligt opstartet sit eget pladeselskab Lou Siefer Experience – her har han udgivet førstesinglen “It Won’t Stop” og senest det neo-soulede hiphop-track “Astronaut”.

Med jazzede klaver-akkorder, svævende synthesizers og et tungt beat, bliver nummeret en perfekt blanding af det bedste fra R&B og hiphop. Groovet er svært ikke at blive fanget i, og Lou Siefer ligger da heller ikke skjul på sit talent i teksten, som i hooket siger: “You’re not gonna put me on hold, cause I’m outstanding. Even though I’m late for the show, you think I’m amazing”.

Vi glæder os til at høre mere fra den upcoming kunstner – i mellemtiden kan du høre den catchy nye single her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com