fbpx

Indie-rock bandet Bidt debuterer med en fængende, trippy single og en ligeså sælsom musikvideo

Foto: Bidt

Den catchy men melankolske sang “Medicin” tager dig med på flugt gennem byens fester og støj ved hjælp af en hvirvelvind af synths.

Selvom Bidt er en helt ny spire af dansksproget indie-rock, har gruppen meget dybe rødder. Bandet består af rockveteraner fra 90’er bands som Leaving Las Vegas, Thau og Well of Souls, der har slået sig sammen om det nye projekt.

Debutsinglen “Medicin” er et iørefaldende rocknummer om tab og at flygte fra sorgen ved at søge tilflugt i byens fester, støj og pådraget selvsikkerhed. Man bliver også helt selv hvirvlet med ind i virvaret, når en støjende guitar snurrer rundt om hovedet på én, og sangen til sidst afsluttes med et tilbagefald til den virkelighed, man ikke kan løbe fra: “Jeg er fortabt uden dig”.

Frontmanden Rasmus Bregnhøi leverer ikke kun vokalerne til nummeret men også musikvideoen. Bregnhøi er illustrator, og han har animeret den sælsomme musikvideo, der viser en tegneproces af et syret billede, som ændrer karakter i løbet af sangen gennem rettelser og tilføjelser.

Hør “Medicin” og se den interessante musikvideo her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com