fbpx

K-Phax annoncerer sin første headliner koncert på Stengade

Foto: Navid Shaterabadi

Den fremadstormende hiphop artist K-Phax udgiver snart sin debut-EP og har netop annonceret sin første headliner koncert den 26. april.

Den kun 20-årige rapper K-Phax er blevet et rimelig kendt navn inden for den danske hiphop-scene siden han i 2016 vandt karrierekanonen. Han har allerede oplevet en del – blandt andet ved at turnere med The Minds Of 99 og levere en fest af et show på SPOT Festival 2018.

Den unge kunstner hviler ikke på laurbærrene og har netop sidste uge udgivet sin seneste single “Time”, som du kan læse mere om her, forud for sin kommende debut-EP Thunderstrm. Nu nærmer rapperens fødselsdag sig, og derfor holder han intet mindre end et Birthday Bash på spillestedet Stengade den 26. april, der også bliver hans første headliner koncert.

Billetsalget er nu skudt i gang, og hvis det bliver bare nogenlunde som K-Phax’ tidligere shows, har vi lidt af en fest at glæde os til.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com