fbpx

Kå flygter fra problemerne på det seneste single-udspil “Ik’ Sig Det”

Foto: Tobias Rahim

Har du nogensinde bare haft lyst til at lukke ørene for sandheden? Den følelse sætter Kå ord på med sin nyeste single.

Det er mindre end en måned siden, danske gav os den boblende, optimistiske sang “7-up”, som havde budskabet “det skal nok gå alt sammen”. Nu er han ude med den nye single “Ik’ Sig Det”, der giver en lidt andeledes stemning.

På “Ik’ Sig Det” er den fortrøstningsfulde tone skiftet ud med usunde tankemønstrer og flugten fra de sandheder, man helst ikke vil kendes ved. Den handler om eskapisme og den tryghed, man kan finde i at ignorere problemer: »Et seriøst øjeblik kan hurtigt blive til en samtale, man ikke ved, hvordan man skal komme igennem”.«

Kå har en EP på vej til foråret, og udover support-tours med både Emil Kruse og De Danske Hyrder, spiller han selv som headliner på Ideal Bar den 25. april i forbindelse med EP udgivelsen. Indtil da kan du også flygte for en stund med “Ik’ Sig Det” som soundtrack.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com