fbpx

Lust For Youth annoncerer nyt album – hør førstesinglen “Great Concerns”

Foto: PR

Duoens selvbetitlede, syvende album er på gaden den 7. juni via Sacred Bones Records.

Dansk/svenske Lust for Youth, bestående af Hannes Norrvide og Malthe Fischer, har været aktive på albumfronten, siden de i 2012 udgav det første af sin slags med titlen Growing Seeds. Nu, fem yderligere album senere, er de igen klar med den otte numre lange Lust for Youth, som lander den 7. juni via det amerikanske indie-label Sacred Bones Records (bl.a. Marching Church, Amen Dunes, David Lynch og Zola Jesus).

Albummet kommer angiveligt til at præsentere en mere personlig og selvbevidst version af duoen, som titlen måske indikerer, og så er det en lidt lysere, dansabel pop, du kan vente dig.

Tirsdag slap de den første single “Great Concerns”, som du kan høre her nedenfor. Når du læser betegnelsen “dansabel pop”, så prøv at glem Alphabeat for en stund og forestil dig i stedet noget i retningen af Joy Division, der spiller “Love Will Tear Us Apart” på lykkepiller.
Det er svært at sidde stille til den hårdtslående synthpop-hymne med Norrvides karakteristiske vokal som formidler af den til tider hjerteskærende lyrik: “It hurts my eyes to see you walking by yourself//And cover up that beautiful disguise.”

Lust for Youth track list:

Lust for Youth cover art

1. New Balance Point
2. Insignificant 
3. Venus De Milo
4. Great Concerns 
5. Fifth Terrace
6. Adrift
7. Imola
8. By No Means

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com