fbpx

Nicklas Sahl annoncerer koncert i Store VEGA

Foto: Matthias Christensen

Den danske popsanger “Nicklas Sahl”, der skød til vejrs med singlehittet “New Eyes”, har netop spillet koncert i Lille VEGA – nu er han klar til at rykke et niveau op.

Det unge stjerneskud Nicklas Sahl har placeret sig solidt i radiorotationerne i løbet af det sidste års tid. Han er mest kendt for pophittet “New Eyes”, der kun som hans anden udgivelse tog Danmark med storm. Siden har han i efteråret charmeret sig endnu længere ind på den danske popscene med sin debut-EP Planets.

I forbindelse med EP’en er han lige nu på Danmarksturné. Det er ikke sjældent, at man hører Nicklas blive sammenlignet med Mads Langer, men den unge sanger er i gang med at udvikle sig til at blive helt sin egen, hvilket han også markerede under sit show i Lille VEGA i går.

Showet startede ellers lidt ærgerligt ud, med et publikum der ikke helt vidste, hvor meget energi kunstneren fortjente, og en beklemt Nicklas Sahl der ikke helt kunne udfylde de stille pauser. Trods den uheldige start formåede han at få løftet energien ved at engagere publikum. Her gav han os en forsmag på en række endnu ikke udgivne ørehængere, som undertegnede i hvert fald glæder sig meget til udkommer.

Mens Danmarksturnéen stadig kører, fortsætter han sin stålsatte vandren gennem landets spillesteder, og nu har Sahl altså annonceret, at han tager skridtet videre og headliner i Store VEGA den 10. december. Der er et stykke tid endnu, så Nicklas Sahl kan kun blive et mere og mere rutineret live-navn op til, og forhåbentligt får han udgivet nogle af de sange, der stadig befinder sig på tegnebrættet.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com