fbpx

Nordiske Hits // Uge 11

Foto: Fallulah // Jakob Knudsen

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 19 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Fallulah – “Dysfunctional”

Den dansk-rumænske sangerinde Fallulah er et velkendt navn på den danske musikscene med store hits som “Out of It” og “Give Us a Little Love”, og efter sit album Perfect Tense fra 2016 er hun igen ude med ny musik. Tidligere på året kom den personligt reflekterende sang “Bloodline” og andet udspil “Dysfunctional”, der viser os kunstneren fra en mere øm og følelsesladet side. Det er en stripped-down klaver ballade, hvor den talentfulde sangerindes stemme virkelig kommer i fokus. Med to udgivne singler kan man jo håbe, at Fallulah snart kommer med endnu mere musik.

DONNA – “Stay Awake”

Duoen DONNA, der består af Niels Godt og Tobias Ingemann, laver uimodståelig synth-pop og var vores Ugens Upcoming tilbage i december. DONNAs elektroniske og halv melanskolske univers kan give associationer til Robyn, Pet Shop Boys eller a-ha. Deres nyeste single “Stay Awake” er også fyldt med glitrende 80-synths og stærke pop-melodier leveret med en følsom autotunet vokal. Ligesom man på Robyn-numre som “Dancing On My Own” og “Missing U” kan danse sine sorger ud på dansegulvet, er DONNAs nye nummer også perfekt til den lidt triste aften på floor.

Artifact Collective – “Donnie”

Det Københavnbaserede seksmands-kollektiv Artifact Collective kom i stor rotation på P3 med deres single “Light Blue” sidste år og er nu ude med deres nyeste single “Donnie”. Nummeret har en nostalgisk R&B-vibe med tilbagelænede synths og et svævende guitar-fingerspil. Gruppen er signet med pladeselskabet No3 (CHINAH, The Minds Of 99, Ea Kaya), og vi kan håbe på, at bandet bliver ved med at levere catchy R&B-hits til resten af året.

Ellers tilføjet:

K-Phax – “Time”
Subshine – “Easy”
Sigrid – “In Vain”
Kakkmaddafakka – “The Rest”
Emma Steinbakken – “Young” 
Vasco – “Everybody Needs Someone” 
Nabiha – “Not Coming Up For Air”
Bogfinkevej – “Spiller (feat. Jokeren)”
Dagny, Steve Aoki – “Hit Your Heart”
Julia Rakel – “You’re Not Getting It”
Peg Parnevik – “Goodbye Boy”
Baby Pool – “Loving You Twice”
Shy Shy Shy – “Neon”
Orkid – “Lay Low”
Drew – “28”
VIGGO – “Get Up!”


Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com