fbpx

Nordiske Hits // Uge 13

Foto: GRUK // Emil Monty Freddie

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 13 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Maxida Märak – “Hatar”

Den svenske sangerinde Maxida Märak har tidligere udgivet singler med titler som “Järnrör” og “Baseball Bat”, der har bestået af elektronisk produktion pakket ind i aggressive undertoner. På den nye single “Hatar” er Märak gået ned i tempo, og hendes vokal får lov til at folde sig ud på en mere følsom måde og sbliver smukt akkompagneret af en fed rockguitar. Selvfølgelig er der stadig et rappende C-stykke, hvor sangerinden spytter ud omkring alle de ting, hun hader. Maxida Märak har nemlig kant, men på den nye rock-ballade “Hatar” beviser hun, at hun kan balancere mellem det fine og det hårde.

GRUK – “Niver os selv i armen”

Den danske duo GRUK har udgivet deres debutsingle “Niver os selv i armen”. Duoen udgøres af Lukas Vangaard og Jakob Birch, og deres udspil handler om den selviscenesættelse, man ser så mange steder anno 2019. Vi skal huske at være os selv tro, og her er “Niver os selv i armen” et godt wake up call til alle os, der sidder og scroller igennem vores Instagram, istedet for at være til stede i nuet. Singlens lyd er solid poppet og melodisk rocket med fedt guitarspil og en eftertænksom lyrik.

Oh Land – “Kiss In Songs”

Den danske sangerinde Oh Land har udgivet den ultimative “læg dig i sengen og græd mens du spiser en masse chokolade”-sjæler. Den går under navnet “Kiss In Songs” og handler om savnet til den store kærlighed og fortvivlelsen ved at være alene. Sangerindens fine stemme kombineret med fint klaverspil og forsigtige strygere hiver dig ind i et drømmende og ømt univers.

Ellers tilføjet:

Ängie (feat. Ambivalensen) – “Ett Tag”
Josef Bamba – “Talk to Me”
ISÀK – “Máze”
Viljar Broks – “Nåtid”
IRAH – “Siu Hinama”
The Rumor Said Fire – “Retaliation”
Hush Forever – “Intentions of Gold”
Strandels – “Love On Repeat”
KAKKMADAFAKKA – “Moon Man”
Veronica Maggio – “Kurt Cobain”
Maydar – “Body Bag”

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com