fbpx

Norske FOAMMM gearer op til forårets debutalbum med den nye single “Rollerblades”

Foto: Alena Grek

Den norske alternative rockgruppe FOAMMM gør klar til udgivelsen af deres kommende selvbetitlede debutalbum med endnu en singleudgivelse.

Da FOAMMM for kun en lille måned siden udgav den første single “Isengard” fra det opkommende debutalbum, var vi så heldige at få lov til at forpremiere den. Men kvintetten er kun lige begyndt at sætte farten op, og allerede nu har de udgivet andensinglen “Rollerblades”.

Med den nye single tager FOAMMM den afslappede retro-lyd, vi var vilde med på “Isengard”, skruer op for synthesizeren og bevæger sig længere ind i shoegaze-genren. Det resulterer i et drømmende track, der tager dig i hånden og fører dig med hen over stjernehimlen på en rulleskøjtetur båret af synth og støj-guitar i smuk (dis)harmoni.

Udover det kommende album, der lander den 26. april, har FOAMMM også en turné i Norge og resten af Europa på tegnebrættet til foråret. Ind til da kan du høre det nye nummer “Rollerblades” lige her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com