fbpx

Northside Festival fuldender årets lineup

Foto: Pond//Pooneh Ghana

Danske navne som Phlake og Benal er blandt de sidste otte navne, Aarhus-festivalen i dag har føjet til programmet.

Northside har siden efteråret sidste år annonceret en lang række internationale artister så store som Bon Iver, Major Lazer, Tame Impala, Khalid, Nas og New Order, og de udgør sammen med danske kunstnere som Barselona, L.O.C. og The Minds of 99 en del af årets program, som netop er offentliggjort i sin fulde form.

Engelske Keane, australske Pond, walisiske Novo Amor og amerikanske Hop Along og Masego er de sidste internationale navne på programmet.
Keane står bag hits som “Is It Any Wonder?”, “Crystal Ball” og “Everybody’s Changing” og er efter seks års pause igen tilbage på landevejen, angiveligt med ny musik i baghånden. Pond er en superfed tilføjelse til programmet, og bookingen giver god mening taget i betragtning, at gruppen består af både tidligere og nuværende medlemmer af Tame Impala, som jo i forvejen gæster festivalen. Tame Impala-frontmand Kevin Parker er desuden (foruden selv at have været en del af bandet) stadig producer på Ponds psykedeliske udspil, som man til sommer kan høre for første gang på dansk festivalgrund.

De internationale navne får selskab af de danske darlings Phlake, Benal og Saveus, som vist ikke behøver yderligere introduktion, men burde falde i god jord hos de fleste.

Selvom de 39 navne, der nu er på plakaten, som udgangspunkt udgør det endelige program, løfter festivalen i en pressemeddelelse sløret for, at det ikke er utænkeligt, at der bliver føjet et par navne mere til, når vi kommer lidt nærmere på festivalen.

Her er programmet for årets festival, der finder sted fra den 6. til 8. juni:

Torsdag

TAME IMPALA // KHALID // THE STREETS
Alice in Chains // Foals // Kaytranada // Phlake // Tove Lo
Cautious Clay // Hop Along // Masego // Pond

Fredag

MAJOR LAZER // MARK RONSON // MIGOS // NEW ORDER
Benal // Gnags // Idles // L.O.C. // Michael Kiwanuka // Nas // Saveus
Alice Merton // Jada // Lydmor

Lørdag

BON IVER // KEANE // SUSPEKT // THE MINDS OF 99
The Blaze // First Aid Kit // Kurt Vile & The Violators // Peter Sommer & Tiggerne
Barselona // Bikstok // Georgia // Jonah Blacksmith Filmkoncert // Novo Amor

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com