fbpx

Østrigske ELIS NOA er ude med en ny musikvideo, der giver dig myrekryb

Foto: Vilma Pflaum

Den østrigske trio er ude med en musikvideo til singlen “Love Letter”, der har en lyd som er electropop lige efter bogen og et billede, der pirrer dine sanser.

Den nye single fra ELIS NOA har en simpel opskrift: diskrete synths, lækre overgange og en overbevisende vokal. Og mere skal der faktisk ikke til at lave et gennemført electropop-hit. Gruppen består af Elisa Godino, Angel Vassilev og Aaron Hader, og de vil fortælle historier om loyalitet, lyst, frustration og ekstase. På deres nyeste single “Love Letter” får man ihvertfald lyst til at lytte videre på historien, der bliver sunget af den lovende forsanger Godino.

Musikvideoen viser sangerinden, der bliver smurt ind i både sølvmaling og en udtværet læbestift. Videoen viser hænder der både rør hinanden og sangerindens ansigt, og det bliver filmet så tæt på, at man næsten selv kan mærke det. Se sansepirrings-videoen her, og få lidt myrekryb til din fredag.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com