fbpx

PREMIERE: Blue Foundation deler den eksperimenterende nye single “Shadow” forud for deres kommende album

Foto: Nina Frifelt

Den danske gruppe Blue Foundation har været i gang siden 2000, med skiftende medlemmer, men nu er det den hårde kerne der er tilbage. De er på vej ud med et nyt album, hvor den grundlæggende duo finder tilbage til deres rødder.

Det er noget af en produktivitet, der emmer fra danske Blue Foundation, der siden deres debut i 2000 har udgivet hele ni albums – senest i 2016 med pladen Blood Moon. Tidligere sidste år skrev vi om deres nyeste musikvideo til nummeret “Brother & Sister”, som vi var svært begejstrede over, og nu er der altså nyt fra duoen.

Dagens single er en upbeat udforskning af vokalsamples, pitchede synths og club-beats, og den lægger grundlaget for det kommende albums lyd. Pladen Silent Dream bliver udgivet på det spritnye pladeselskab KØN, der også udgiver Thousand Years x Drop The Gun samarbejdet.

Silent Dream er den første albumudgivelse fra Blue Foundation, hvor det kun er den originale duo Bo Rande og Tobias Wilner, der står bag det hele. Der er heller ingen lead-vokal andet end de manipulerede vokalsamples fra Tobias Wilner og Sara Savery (Drop The Gun). Vi glæder os til at se, hvilken retning de nye omstændigheder og det nye album tager bandet i.

Hør den spændende forsmag på det kommende album her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com