fbpx

PREMIERE: Cellophane Flower vandrer rundt i intetheden i videoen til deres deres nye, fængende track

Foto: Bjørn Høyer Schulz

Kvartetten har flere gange imponeret os med deres udtryksfulde hybridrock, og nu er de tilbage med deres seneste projekt – på én gang mørkt, upbeat, DIY og helt igennem Cellophane Flower.

Vi har tidligere været svært begejstrede over den aarhusianske kvintet Cellophane Flower, der blandt andet var Ugens Upcoming i efteråret og lod os premiere deres første musikvideo ikke lang tid efter. Nu viser de endnu en gang, at vi gjorde ret i at holde et vågent øje med de fire drenge bag gruppen.

Deres spritnye track “Easy Solution / Simple Way Out” er et fængende, upbeat-nummer, der dækker over en mørk lyrik. Det handler om at være fastlåst i tankebaner og hverdagsrutiner, og om at finde en vej væk fra frustrationerne ved at ligge søvnløs om natten, mens tanker og spørgsmål virrer rundt i hovedet. Det er i de tanker, forsanger Tobias Pisani søger en nem løsning i form af et hurtigt fiks til de bekymringer, der holder ham vågen: “I think I need some pills to help me sleep / Or at least get out of bed”.

Sangen er produceret af Cellophane Flowers guitarist Anton Severin, og bandet holder sig i DIY-banerne ved også at have produceret den tilhørende musikvideo selv. Den skildrer en hvileløs mand, der vandrer gennem et surrealistisk og distorted Aarhus, der på samme tid er så tomt og fyldt med hvid støj, at det bliver til intetheden – en ansigtsløs by uden kendetegn, hvor man rastløs kan gå på jagt efter en “Easy Solution / Simple Way Out”.

Cellophane Flower arbejder sig fremad og spiller på SPOT Festival om en måneds tid, hvor vi håber på at se endnu mere af, hvad det lovende band har at byde på. Indtil da kan du nyde deres seneste single og den hjemmelavede musikvideo her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com