fbpx

Roskilde-aktuelle Black Midi udgiver endelig ny musik

Foto: PR

Vi har glædet os til den dag, man har kunne lytte til Black Midi på anden vis end til deres koncerter.

At britiske black midi i pressemeddelelsen beskrives som “gådefulde” er nærmest en underdrivelse. Den hypede London-kvartet har formået at cementere sig som en af de mest interessante undergrundsbands udelukkende på baggrund af live-aktivitet, og det har været mere eller mindre umuligt at opstøve indspillet musik fra gruppen, på nær en julesang fra sidste år.

Så det er unægteligt godt nyt, at gruppen, der består af Geordie Greep (vokal og guitar), Cameron Picton (bas og vokal), Matt Kelvin (guitar) og Morgan Simpson (trommer), endelig har sluppet singlen “Crow’s Perch”. Det hektiske og konstant overraskende nummer reflekterer gruppens stil, som har gjort dem så beundret verden over. Det er umuligt at gennemskue, hvad næste tone vil blive, om tempoet skifter om et split sekund, eller om musikken går fra postpunk vibes til chillede jazz-elementer.

Videoen, som er kommet sammen med “Crow’s Perch”, er instrueret og redigeret af Villi Hijálmarsson, som også går under kunstnernavnet susan_creamcheese, og kan ses her:

black midi kan allerede spille for udsolgte sale i London og New York og var også et af de mest omtalte navne på årets SXSW i Texas. De var tidligere på året forbi københavn i forbindelse med Journey Fest., og så havde vi æren af at lade os blæse bagover af deres live-energi og imponerende musikalitet hele to gange under by:Larm Festival i Oslo.

Den 5. juli kan du opleve dem på dette års Roskilde Festival.

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com