fbpx

Superstjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Foto: PR

Tinderbox gør klar til festivalsæson med et kæmpe popnavn blandt 24 nye annonceringer.

Få har haft en karrierer så succesfuld, gennem så mange forskellige faser som Miley Cyrus. Det er en kunst at bryde ud af en rolle som barnestjerne, men Cyrus gjorde det i stor stil med den provokerende “Wrecking Ball” og twerking á la carte. Siden har hun fundet noget ro og sjælefred på det seneste album Younger Now fra 2017, der viser en mere moden Miley Cyrus, som måske nu er kommet ud af den rebelske fase. Sidste år arbejdede hun sammen med Mark Ronson på country-hittet “Nothing Breaks Like a Heart”, og mon ikke annonceringen til Tinderbox varsler nye udgivelser til sommer?

Ud over den amerikanske superstjerne har Tinderbox også annonceret dansk talent, både den oldschool 90’er-rapgruppe Den Gale Pose, såvel som nyt hårdtslående electronica med den danske SPOT-aktuelle producer-duo Zookeepers. En anden techno-duo finder vi i producerteamet TooManyLeftHands, der også kommer og vender pladerne på Tinderbox.

Dagens offentliggørelser:

Miley Cyrus
Giorgio Moroder
Michael Falch
Stefflon Don
Dean Lewis
Den Gale Pose
The Marcus King Band
Crown the Beast
Karenina
Trouble Is
Eric Prydz
Deniz Koyu
Deorro
Kris Kross Amsterdam
TooManyLeftHands 
Tujamo
Anna Lunoe
Baltzer
CID
Cristoph
Mambo Brothers
Skiy
Vigiland
Zookeepers

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com