fbpx

Teddy And The Love Gang er ude med ny, vild, syret single

Foto: Michael Johnsen

Den norske indie pop/rock-gruppe demonstrerer en mere rocket og dyster lyd på singlen “Gonna Leave It”.

En ordentlig håndfuld weird-pop og en barnlig ambition om at overtage verdensherredømmet – sådan betegner gruppen Teddy and The Love Gang sig selv. Gruppen er bestående af tre norske gutter Theo, Trymbo og Mr. Early og det fjerde mystiske medlem Teddy, som eftersigende skulle være kilden til hele gruppens kreativitet og udvikling.

Hvordan noget af det ovenstående skal kunne lade sig gøre, må du ikke spørge mig om. Men gruppen formår at lave syret pop/rock, der giver én lyst til at blive hængende. Det samme er gældende for deres nye single “Gonna Leave it”, hvor vi indvies med en rocket guitar, solidt trommespil og noget, der kunne lyde som kirkeklokker, der ringer ind til dommedag i baggrunden. Lyt til den nye single her:

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com