fbpx

The Great Escape Festival føjer yderligere 120 navne til årets program

Foto: Flohio // PR

Med lidt over en måned tilbage, inden årets store britiske branchefest, løfter The Great Escape sløret for hele 120 nye navne med Fat White Family i front.

Vi har siden 2016 dækket den britiske branchefestival The Great Escape, som med flere 100 artister hvert år er en af de største af sin slags, og i den grad en af de mest mangfoldige og vidtrækkende.

Festivalen, som både byder på showcases og brancheoplæg finder sted i den engelske kystby Brighton fra den 9. til den 11. maj.

Indtil videre har årets annonceringer budt på navne som AJ Tracey, Confidence Man, Connie Constance, Little Simz, Dave, Yves Tumor og girl in red, og af dagens 120 nye navne, vil vi pege på de Roskilde-aktulle artister Flohio og Black Midi, islandske Glowie, Feet, Pottery, whenyoung og selvfølgelig Fat White Family som særligt interessante.

Her er den fulde oversigt over dagens nye navne:

Aitch / Alffa / Alligator / Bad Animal / Bailen / Barny Fletcher / Belle Mt. / BILK / Black Country, New Road / Black Midi / Blithe / Blossom Caldarone / Brother May & Lully / Brunswick / China Bears / Cloth / Creatures / Dan D’Lion / Darkstar with London Contemporary Orchestra / Delilah Montagu / Dirty Radio / Dobby / Dr!ftwood / Dry Cleaning / Dusky Grey / Eleanor Nelly / Emilie Zoé / Everyone You Know / Fat White Family / Feet / Fernando Milagros / Flohio / Flor / Foreign Affairs / Georgia / Glowie / Haelos / Handstand Parade / Hatis Noit / Honey Harper / IB101 / Ishi Vu / Jake Germain / Jarreau Vandal / Jazz Morley / Jess Ajose / Kadiata / Katie Pruitt / Kidsmoke / Kitt Philippa / Laura Misch / Lazy Day / Leonie Pernet / Los Bitchos / Lucinda Chua / Maifersoni / Marged / Mega / Mellow Gang / Mellt / Micah Erenberg / Michael Baker / Miesha & The Spanks / Million Miles’ / MX World / Mystic Peach / OHTIS / Olivia Nelson / Pat Dam Smyth / Patrick Jonsson / Patrick Martin / Peeping Drexels / Pizzagirl / PLANET / Plastic Mermaids / Porridge Radio / Portland / Pottery / PRAA / Prateek Kuhad / Pregoblin / Press Club / Rainbow Maniac / Rina Mushonga / Robinson / Rubio / Ruston Kelly / SCALPING / Sink Ya Teeth / Skint & Demoralised / SL / Snapped Ankles / Sun / Sun Silva / Suny, Zoee & Julia Star / Talk Show / Tallies / Tamzene / The Fedz / The Intergalactic Republic of Kongo / The Kicklips / The Van T’s / The Wood Burning Savages / Third Lung / Tia Gostelow / Tim Atlas / Tommy Newport / Unknown T / VC Pines / Wetter / whenyoung / Working Mens Club / Yeseo / Yung Fume

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com