fbpx

Til dig der drømmer om en karriere i musikbranchen

Foto: StockO

Går du med en music manager skjult i maven – eller søger at finde ud af det – så er Innovative Music Management et godt bud på, hvor du kan starte.

Leder du efter en vej ind i musikbranchen? Har du netop fået din første stilling, eller drømmer om en? Uanset din indgangsvinkel kan brancheforløbet Innovative Music Management give dig en større indsigt i maskineriet bag musikbranchen.

Forløbet foregår over syv skræddersyede moduler, hvor du kan møde forskellige branchefolk i øjenhøjde, når de tager dig med på en tur gennem musikindustriens vigtigste aspekter under overskrifter som Idé & Konceptudvikling, PR, Marketing & Sociale Medier og Projektledelse i musikbranchen.

Sara Davidsen fra Uhørt Festival har blandt andet udtalt om forløbet:

– Innovative Music Management har givet mig en bredere viden og forståelse af musikbranchen, og givet mig et netværk, som jeg kan bruge i fremtiden, når jeg skal arbejde i branchen.

Forløbet finder sted i både Roskilde og Aarhus herhjemme, og der blev i mandags åbnet for ansøgningerne til efterårets forløb. Du kan læse meget mere om kurset, underviserne og udtalelser fra tidligere kursister på hjemmesiden her.

Du kan også blive klogere på flere tidligere deltagere, og hvor de er nu, i vores artikelserie Unge ildsjæle i musikbranchen her.

God vind!

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com