fbpx

Two Door Cinema Club kører den ind med sort humor og sprød disko i ny musikvideo

Foto: PR

Det nordiske indieband er ude med en ny musikvideo, der balancerer på grænsen mellem det gale og geniale.

Du kender måske allerede hittet “What You Know”, der med sit karakteriske guitar-riff var med til at definere nordiske Two Door Cinema Club på den internationale musikscene. Trioen består af Sam Halliday, Kevin Baird og Alex Trimble, som alle tre droppede ud af universitetet i 2007 for at satse på fællesprojektet.

Gruppen leverer en lyd, der undersøger alle de forskellige måder, pop kan skrues og drejes på. Musikken er tit toppet af med synths, elektroniske elementer og disko referencer, og deres seneste single “Talk” er ingen undtagelse. Vi introduceres med en tung bas, og derefter indtræffer Alex Trimbles karakteristiske vokal, der bliver pakket ind i lækre guitar-riffs og disko-synths.

Musikvideoen illustrerer sort, britisk humor, når det er bedst, og kan næsten minde om nogen af de sketches, man har set fra kongerne af sort humor, Monty Python. Den irske gruppes udtryk er noget anderledes, og de er gået fra den halvlange frisure og drengerøvs-looket til et mere modent look med turtlenecks og røde jakkesæt, som giver associationer til Pet Shop Boys i både billede og lyd. Betyder det, at de unge nordirske drenge er blevet til mænd? Vurdér det selv i musikvideoen.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com