fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 10

Foto: Emma Steinbakken // Robin Bøe

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Emma Steinbakken – “Young”

Vi kaster endnu engang røde roser efter den unge Emma Steinbakken, der gentagende gange har vist sit talent – både på sine to tidligere singler, og under sit imponerende show på by:Larm festival sidste uge. Som en norsk Lorde synger den kun 16-årige Emma på den nyeste single “Young” med en sikker stemme om frustrationerne ved at være ung og om at lære af sine fejl. Det er endnu en omgang solid pop fra den spirende popstjerne.

Sigrid – “Mine Right Now”

Norge er ikke til at stoppe, når det gælder talentfulde sangstemmer. Den allerede etablerede verdensstjerne Sigrid har i dag udgivet debutalbummet Sucker Punch, og selvom det er svært at vælge mellem de 12 tracks, er vi landet på “Mine Right Now”. Det er en catchy pop-lyd, der emmer af en stilsikker vokal, som vi i Danmark hurtigt er blevet vilde med.

The Black Keys – “Lo/Hi”

Det kom nok lidt bag på de fleste, da rockduoen The Black Keys i går uden varsel droppede deres første nye udgivelse i fem år: singlen “Lo/Hi”. Gruppen bag hits som “Lonely Boy”, “Everlasting Light” og “Howlin’ For You” har i det sidste halve årti gået egne veje med forskellige soloprojekter, men nu er de altså tilbage med “Lo/Hi”, og den karakteristiske bluesrock-lyd der i de tidlige 00’er satte dem på hitlisterne verden over.

Ellers tilføjet

Ava Max – ”So Am I”
Khalid – “My Bad”
Juice WRLD – “Fast”
Klingade og Jamie N Commons – “By The River”
Charly Bliss – “Chatroom”
Maya B – “Dollar To A Diamond”
Vampire Weekend – Sunflower (feat. Steve Lacy)
Nabiha – “Not Coming Up For Air”
Nick Murphy / Chet Faker – “Sanity”
Bogfinkevej – “Venter På Dig”
Lennixx – “Bad Bird”
Shy Shy Shy – “Feels Like Home”
Solange – “Stay Flo”
Weezer – “Too Many Thoughts In My Head”
Vasco – “I Don’t Wanna Waste Love”
Pind – “Indlæg”
Call Me Loop – “Body Like Yours”
Artifact Collective – “Donnie”

Lyt til playlisten her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com