fbpx

Vil du spille til SMUKFEST 2019 og deltage i live-konkurrencen om at åbne Bøgescenen?

Foto: The Vice//Søren Degn

Live Camp er en unik mulighed for at komme ud med din musik og spille for en jury af branchefolk. Løber du med sejren, kan du ende med at åbne Bøgescenen eller spille i P3 Teltet. Lyder det fedt? Så fortsæt læsningen.

Traditionen tro inviterer SMUKFEST det danske vækstlag indenfor, når de ruller den store Live Camp-konkurrence ud på camping-området KærligHeden. Her har navne som Thøger Dixgaard, Barselona, Fraads, Chinah, Alexander Oscar, Freja Kirk, Anya og Farveblind alle stået tidligere og dystet om titlen som årets Live Camp-vinder (der får lov at åbne Bøgescenen) eller Tak Rock!-prisen, som giver adgang til en officiel koncert i P3 Teltet.

Hvis du drømmer om, at det skal være dig, dit band, eller en artist du arbejder for, så hører vi meget gerne fra dig. Alt du skal gøre er at følge formularen nedenfor. Så lytter vi og vender tilbage til dig, såfremt vi har valgt at sende dig eller dit band afsted.

Live Camp finder sted fra søndag den 4. august til tirsdag den 6. august, mens resten af festivalen løber fra den 7. til den. 11. august. Du skal selvfølgelig være til rådighed i dette tidsspænd.

DEADLINE ER MANDAG DEN 25. MARTS 2019

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com