fbpx

10 hurtige til uimodståelige IVYxM

Foto: Sara Jordan

Der er lagt op til fest, når IVYxM på lørdag den 4. maj indtager Pumpehusets Byhave som en del af vores Uimodståelige koncept. Her har vi bedt hende færdiggøre 10 sætninger, så vi kan få et indblik i, hvad vi kan forvente til koncerten.

Som selvproklameret R&B-queen med en ‘bad bitch attitude’ er IVYxM et af de nyeste skud på den danske musikscene. Hendes numre er både dybtfølte og energiske, sensuelle og festklare. Den seneste single “Lights Off” er kun den tredje i rækken, men det lover allerede godt fra den unge sangerinde.

1. Min musik er…

– Ligesom min melodiske dagbog. Den kommer til udtryk som R&B i alle dets nuancer.

2. Jeg begyndte at lave musik fordi…

– Jeg ikke kan lade være. Jeg ville hellere være blind end døv, jeg ville aldrig kunne leve uden musik.

3. Jeg finder inspiration i…

– Meget! Fx i min hjertesorg, hvis jeg har været igennem et brud. Det er fandeme hårdt! Men også i minderne om den gode fest med veninderne, en solskinsdag i smukke Kbh, you name it..

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– Da Beyoncé spillede i Parken i 2016, hun er seriøst den vildeste. Da hun sang “1+1”, den ramte mig virkelig den dag. Jeg husker tydeligt følelsen. Jeg håber, at jeg kan give mit publikum den slags minder.

5. Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

– Coachella, haha! Det ville være sindssygt. Ellers skulle det være fx VMAs, hvis man kunne få lov at lave et sindssygt stageshow der, det ville være en drøm.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg nok være…

– Forfatter. Jeg skrev engang et digt, som faktisk blev udtaget til en masterclass af en islandsk forfatter, Einar Gudmundsson. Han ville give mig en anbefaling til at søge ind på Forfatterskolen, men det var musikken som trak i mig.

7. Jeg drømmer om…

– At kunne tage mit publikum med på de samme slags følelsesmæssige rejser, som mine idoler har givet mig igennem tiden. Jeg vil give folk minder med min musik og dele en bid af mig gennem mine melodier.

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

– Ret simpelt: IVYxM bliver et navn de aldrig glemmer….

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Bare nyde det og catch the vibe.

10. Til min koncert i Pumpehuset Byhave kan man forvente…

– En kæmpe fest! Jeg har virkelig arbejdet hårdt med mit band på at udvikle mit live set og jeg glæder mig helt sindssygt til at spille for jer.

Du kan finde den officielle Facebook-begivenhed her.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com