fbpx

Spotify besøger smilets by som del af årets SPOT+ program

Foto: Aníta Eldjárn Kristjánsdóttir

Den danske musik- og branchefestival SPOT byder for femte år i træk på en masse talks og debatter om aktuelle emner i musikbranchen. Nu er Spotify tilføjet til SPOT+ programmet, hvor der vil blive snakket om streamingplatformens nyeste tiltag “Playbook”.

I år er det 25. gang, SPOT Festival løber af stablen, og femte gang SPOT+ præsenterer aktuelle debatter og oplæg til de danske og internationale branchefolk. I løbet af fredagen og lørdagen kan du på årets festival høre op til 40 forskellige seminarer og talks med overskrifter som:

Let’s Talk Music & Brands – Let’s Talk Music Publishing – Let’s Talk Music & Media – Let’s Talk Music Business – Let’s Talk Sync – Let’s Talk A.I. & Algorithms – Let’s Talk Music Rights, 10 år efter Pirate Bay – Meet The Talent – Meet The Music Supervisors – Meet The Music Publishers.

SPOT+ tilføjer dog lige et sidste oplæg til programmet. Streamingtjenesten Spotify vil fredag eftermiddag præsentere deres nyeste tiltag “Spotify Playbook”, der går ud på at udvide mulighederne for de enkelte artister, så de kan gøre rammen om deres musik mere unik og selvdesignet.

SPOT Festival løber af stablen den 2. – 4. maj.
Du kan læse om hele SPOT+ programmet lige her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com