fbpx

Charly Bliss udgiver endnu en catchy og energisk forløber for det kommende album

Foto: Ebru Yildiz

Den amerikanske alt. rock kvintet er igen ude med en ny single og en tilhørende surrealistisk musikvideo.

Efter en række fyldte shows på SXSW (South by Southwest) er det New York baserede alt. rock band Charly Bliss tilbage med en ny catchy single og en tilhørende musikvideo. Ligesom sidste måneds “Chatroom” er deres nyeste udgivelse “Hard to Believe” et ørehængende mix af alternativ rock og powerpop – denne gang tilsat et åndssvagt catchy guitar-riff.

Sangen er den tredje single fra deres kommende andet album Young Enough, og frontkvinden Eva Hendricks fortæller det nok bedst, når hun siger, at den handler om »at være afhængig af et dårligt forhold, og den onde cirkel ved at forgæves forsøge at gøre det forbi«.

Med nummeret fulgte der også en musikvideo, som skildrer en ‘typisk’ session i Charly Bliss’ øvelokale, hvor alle bandmedlemmerne forsøger at holde fokus, men konstant bliver distraheret af mere eller mindre surrealistiske ting. Om videoen fortæller frontkvinden Hendricks:

– Henry (instruktøren Henry Kaplan, red.) gjorde et fantastisk stykke arbejde med at få inkorporeret vores forskellige personligheder i videoen. Mens vi øver sangene igennem har hvert bandmedlem som regel deres egen indre monolog kørende – enten om ting de er distraheret af, eller ting de hellere vil lave. Videoen føles meget som os, og jeg tror ikke, vi kunne have lavet den med nogen andre.

Young Enough er lige om hjørnet med en udgivelsesdato den 10. maj. Indtil da kan du nyde det sidste nye fra Charly Bliss her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com