fbpx

Den frembrusende duo Ravi Kuma udgiver ny dobbeltsingle

Foto: Ako Kurnosenko

Den dynamiske duo er kompromisløse, attitudefulde og godt bookede til sommerens danske musikscener. Nu har de udgivet deres to seneste singler.

Den energiske rap-duo Ravi Kuma ruller lige nu ind på den danske musikscene, og deres momentum er ikke til at stoppe. Indtil nu har de kun haft en enkelt sang på Spotify, og selvom den kompromisløse “Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” i sig selv har indtjent al den hype, Ravi Kuma har fået, har den ikke stået helt alene.

Dagens singler “Staring At My Dick” og “Only Make Out With Myself” har nemlig tidligere ligget på Soundcloud, men er taget ned, finpudset og genudgivet med Kontra Agency (Benal, Reem). De nye tracks emmer af samme ‘I don’t give a fuck’-attitude fra rapperen Sharon Kumaraswamy, der lægger sine bars over producer Aske Knudsens overlegne, tunge elektroniske beats.

Ravi Kuma er stærkt besluttet for at cementere sig i hjertet af den danske rapfamilie, og de har en flot pakket sommer, hvor der vil være rig mulighed for at se dem live. Blandt andet er de blevet annonceret til Roskilde, GrimFest og Tivolis lillefredag program – og allerede her i april tager de med på Lord Siva, Artigeardit og FRAADS’ fællesturné rundt om i Danmark.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com