fbpx

Den københavnske kvintet Girls in Airports er ude med en ny dragende single

Foto: Dennis Lehman

Den danske femmandsgruppe laver melodisk og jazzet indie-rock, og deres nye udgivelse er ingen undtagelse.

Girls in Airports spiller musik, der opløser grænserne mellem jazz, indie og rock. Gruppen blev dannet tilbage i 2009 af de fem venner Martin Stender, Lars Greve, Mathias Holm, Victor Dybbroe og Mads Forsby, og i dag er de ude med deres nye single “LIN”.

Singlen startes med vild percussion og trommer, hvor der bygges ovenpå med blæsere, keys og eksperimenterende klarinet-figurer. Man bliver i stor stil trukket ind i Girls in Airports’ univers, og når man har hørt det én gang, så kan det være svært at give slip igen. Hør den nye single her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com