fbpx

Der er nostalgitrip på 90’er-R&B-trioen 303’s nye, følsomme single

Foto: Kiran Gidda

Den fremadstormende britiske gruppe 303 er 2019s svar på Destiny’s Child og er klar med ny single.

Hvis du også har savnet de lækre R&B tracks fra 90’ernes storhedstid med Destiny’s Child eller TLC, så er 303 helt sikkert noget, der vil kunne sætte ro på dine abstinenser.

Den spirende trio startede tilbage i 2017 og er siden da blevet signet til det uafhængige pladeselskab Hot spring Music. På deres debutsingle “Whisper” fra sidste år hører man de tydelige oldschool-soul vibes, og det er uundgåeligt ikke at tænke tilbage på R&B klassikere som Marios “Let Me Love You” eller TLCs “No Scrubs”.

Gruppens nyeste single “Someone Else” har da også alle de rigtige elementer – rumklangsomfavnende elguitar, masser af vokalharmonier og en catchy omkvædsmelodi.
De tre kvinder er henholdvis 18 og 19 år, men deres unge alder er ikke til at høre i den stilsikre lyd, der kun kan give enhver R&B fan lyst til mere. Vi er svært begejstrede for de nostalgiske tracks fra 303, der muligvis kan blive et af dine nye ynglingsgrupper. Lyt til den nye single “Someone Else” på din fortrukne streamingtjeneste her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com