fbpx

Færøske JASMIN er ude med eksplosive og dystopiske melodier på den nye single “Any Other Night”

Foto: Laila Mote

Gruppen er ude med et mørkt udspil – men det tegner bare en endnu lysere fremtid for et af Færøernes bedste bud på en upcoming soul/pop-gruppe.

Vi har tidligere været oppe at køre over færøske JASMINs fængende lyd, der er klar til at tage verden med storm. Gruppen består af Bergur Fonsdal Johannesen, Vinjar Egilsnes Petersen, Harald Fonsdal Johannesen og Jasmin Mote, hvor sidstnævntes vokal virkelig løfter den nye single “Any Other Night” op på et niveau, der kan måle sig med toppen af de færøske fjelde. Sammen med sirene-lignende synths og tunge trommer får Jasmin Motes stemme virkelig lov til at skille sig ud som et lys i mørket, mens der bliver ringet ind til dommedag. Lyt til den nye single her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com