fbpx

Fallulah hylder søstersolidaritet med blandt andet Soleima og Iris Gold med ny endagsfestival

Foto: Soleima // PR

Der er lagt op til en aften fyldt med talenter, når sangerinden Fallulahs feministiske projekt Hej Søster Fest til september fylder Store VEGA med nogle af de stærkeste kvindelige navne i Danmark lige nu.

Aftenen kommer til at være et samlingspunkt, hvor kvinder bakker op om hinandens talenter i en mandsdomineret branche, og Fallulah har blandt andet indhentet Soleima, Nelson Can og Marie Key til at fejre søstersolidaritet og fællesskabet.

– Vores hovedfokus med Hej Søster Fest bliver ikke at skabe en offentlig debat om køn i kultur. Vi ønsker at lade musikken tale og vise, at kvindelige kunstnere kan trække masser af opmærksomhed, sælge billetter og trives virkelig godt i et miljø, hvor fællesskabet er i front.

Udover ovenstående artister kommer blandt andet R&B-sangerinden Iris Gold og popkvartetten Ida Red også. Derudover vil der være DJs og en platform for upcoming kvindelige artister under overskriften SheCanPlay.

Festivalen løber af stablen den 14. november i Store VEGA. Du kan læse mere om arrangementet her.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com