fbpx

FORPREMIERE: Dans med på Manilas nye ømme 80’er musikvideo til singlen “All About”

Foto: Line Westerboe

Den danske gruppe består af fem charmører, der er villige til at gøre alt for at få dig til at danse.

Det danske boyband Manila leverer synthpop, der både har en ironisk distance og en stor kærlighed til 80’erne. Vi har tidligere holdt øje med gruppen, og på grund af deres unikke og nostalgiske lyd har vi også tidligere kåret dem til at være Ugens Upcoming.

Ifølge Manila er deres mission at lave musik, der får damerne ud på dansegulvet, samtidig med at de vil høste anerkendende nik fra musikkritikere. Heldet med damerne kan jeg ikke bekræfte, men deres nye single “All About” er ihvertfald et sikkert hit, som er svær at sidde stille til. I morgen udgiver de officielt musikvideoen til singlen, som har en billedside, der er så klichéfyldt, at den er både charmerende og grineren på samme tid. Manila inviterer dig med ind i et karaoke-univers med et væld af lilla balloner og taggy videoeffekter, som passer perfekt til singlens legende og drømmende lyd. Musikken bliver båret smukt af drømmende synths og forsanger Julius Amdisens vokal, der både formår at have en kraftfuld bund og at komme helt op i de tynde luftlag med sin falset.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com