fbpx

FORPREMIERE: Peppermint B fanger følelsen af at være ung og rastløs på singlen “Good Boys in the Suburbs”

Foto: PR

Peppermint B er et soloprojekt fyldt med opløftende vibes, der er perfekt til lune sommernætter, og den seneste single er ingen undtagelse.

Steffen Westmark fra The Blue Van har skabt soloprojektet Peppermint B, hvor han skaber et tilflugtssted fra hverdagens trængsel og alarm. Det er et pusterum fyldt med kærlighedsdrømme, gode vibes og sommervarme.

Den opløftende stemning følger også med på den nyeste single “Good Boys in the Suburbs (So Young) feat. Freja Loeb”, der er en nostalgisk refleksion over en opvækst i provinsen. Den tager alt med fra teenage-forelskelser til mobning og kedsomhed – men med de rosenrøde briller, man ofte kan have på, når man tænker tilbage til barndommen.

Med et glimt i øjet og en riffsektion, der inkorporerer surfguitar-lignende elementer, indfanger Westmark følelsen af at være ung og rastløs i provinsen. Det er det første udspil fra Peppermint Bs andet album Bubblegum Buddha, og selvom den først udkommer i morgen, kan du smuglytte til den lige her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com