fbpx

FORPREMIERE: Pony Marshall giver håb til den danske rockscene med singlen “Blur (We Lost It)”

Foto: Magnus Hyltoft

2018 var et godt år for den aarhusianske kvintet Pony Marshall, der både spillede på SPOT Festival og kom på Danmarksturné som support for Go Go Berlin. Nu er de ude med årets første singleudspil.

Det danske indierock-band Pony Marshall startede som et studieprojekt, der kulminerede i en live-debut på SPOT Festival sidste år. Herefter gik det hurtigt for kvintetten, der kom på en landsdækkende turné som opvarmning for Go Go Berlin.

I løbet af efteråret har bandet sluppet to singler blandt andet den storladne “Solitude”, der gav associationer til den lyd, man hørte fra Mew i deres tidlige år. Her til foråret er gruppen igen support for Go Go Berlin, men har imellem de mange live-shows alligevel fået tid til at komme en tur i studiet.

I morgen kommer deres nyeste single “Blur (We Lost It)”, hvor bandet bevæger sig i den mere hårdtslående rocklyd. Sangen bæres af storslåede omkvæd med masser af skrattende synthlyde og en dyb, upoleret røst fra forsanger Isak Ruiz. Det energiske tempo og pompøse synthrock-lyd vidner om bandets musikalske alsidighed, der både rækker hen mod den bløde indie-pop og rock lige efter bogen.

Lyt eksklusivt til singlen lige her.


Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com