fbpx

FUSHIA skaber storslået nordisk pop på singlen “Dreams & Stardust”

Foto: Anna Majholm

Elektro-pop duoen FUSHIA skaber musik på tværs af Nordsøen og fusionerer violiner med tunge baslag og poppede melodier.

De to tvillingesøstre Nathalie og Mathilde står bag kunstnernavnet FUSHIA. De to er vokset op i København men har i de seneste to år studeret musikproduktion i henholdsvis Stockholm og London.
Selvom søstrene har haft hele 1433 kilometer mellem hinanden, har musikken altså blomstret og indtil videre er den kulmineret i singlen “Transparent Girls”. Deres poetiske, storslåede popmusik er fyldt med detaljer fra både den klassiske musik og den mere hårdtslående elektroniske techno.

Tidligere på måneder var duoen vores Ugens Upcoming, hvor søstrene blandt andet fortalte om deres musikalske familie, og hvordan de henter inspiration fra både Den Sorte Skole, Eivør og Agnes Obel.
På deres nyeste single “Dreams & Stardust” hører man også blandingen af det elektroniske og akustiske. Violiner flyder over tunge bas- og trommerytmer, og deres luftige vokaler skaber en atmosfærisk stemning, der kan give associationer til den islandske avantgardekunstner Björk.
Selvom FUSHIA er i den mere poppede boldgade, er deres musik båret af et detaljerigt lydlandskab, hvor der er plads til at udforske og eksperimentere med mange forskellige lyde.

Lige nu arbejder duoen hårdt på at lave mere musik og håber på at være klar med en EP til vinter. Du kan høre deres nyeste single “Dreams & Stardust” lige her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com