fbpx

Heartland er klar med programmet til intimscenen Prxjects Stage

Foto: Jeuru//Mathias Nyholm Schmidt

Blandt andet First Hate, Chinah, Jeuru og Lust For Youth spiller på den intime scene under Heartland.

Det var kun sidste år, at Heartland Festival annoncerede scenen Prxjects Stage i samarbejde med Mercedes-Benz, og allerede i år udvides formatet, ligesom at scenen skifter location, så koncerterne nu kan opleves omgivet af både skov og sø, som booker og ansvarlig for Prxjects Stage, Josefine Winding, udtaler i en pressemeddelelse:

– Med Prxjects Stage vil vi give publikum en unik oplevelse og mulighed for at komme helt tæt på nye såvel som etablerede artister. Vi har med denne scene mulighed for at iscenesætte musikken på en ny og opsigtsvækkende måde sammenlignet med resten af festivalen. Scenen vil i år være placeret et helt nyt sted på festivalen, hvor rammerne vil give publikum et intimt gemmested midt i festivalen, omgivet af skov og sø. Derfor har vi også nøje udvalgt artister, der vil overraske og give noget originalt og anderledes i netop den setting. Det er uden tvivl den slags koncerter, man ikke vil gå glip af.

Der er både mere etablerede navne på programmet – her tænker vi blandt andet på Chinah, som kommer til at give nattekoncert med udgangspunkt i debutalbummet Anyone, First Hate og snart albumaktuelle Lust For Youth – mens også helt nye, spændende navne som Selma Judith, Jeuru og Necklace pryder plakaten.

De 11 annoncerede artister er:

Chinah (DK)
Erika De Casier (DK)
First Hate (DK)
FRAADS (DK)
Goss (DK)
Henrik Lindstrand (SE)
Jeuru (US/DK)
Late Verlage (SE)
Lust For Youth (DK/SE)
Necklace (DK)
Selma Judith (DK)

Heartland Festival løber af stablen torsdag den 30. maj og varer til og med lørdag den 1. juni. Det endelige program for både ART, TALKS, FOOD og MUSIC ligger klar inden for de næste par uger.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com