fbpx

James Blake og ROSALÍAs skæbner krydser hinanden i kryptisk musikvideo til sangen “Barefoot In The Park”

Foto: ROSALÍA // PR

De to kunstnere er gået sammen i et musikalsk samarbejde og en musikvideo, der viser hvor skæbnesvangert livet kan være.

James Blake og ROSALÍA er umiddelbart ikke to navne, man ville sætte i forbindelse med hinanden. Men vi er glade og taknemmelige for, at de to kunstneres veje har krydset hinanden, for det er der kommet den yderst lovende sang “Barefoot In The Park” ud af.

Singlen er fra Blakes seneste LP Assume Form, der udkom den 18. januar, og som også indeholder samarbejder med kunstnere som Travis Scott og Moses Sumney. I går kom der en fin video til singlen, der er lavet i samarbejde med den Roskilde-aktuelle sangerinde ROSALÍA. Her følger vi de to kunstnere, mens der panoreres forbi noget, der kunne være barndomsminder, eller måske bare skildringer af hvilke drejninger ens skæbne pludselig kan tage. Vurdér det selv og se videoen her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com