fbpx

JOURNEY ‘Summer Series’ bringer canadiske MorMor til Danmark

Den fremadstormende kunstner giver koncert på Søpavillonen den 4. juni.

Vi har crushet på canadiske Seth Nyquist, som laver musik under kunstnernavnet MorMor, siden han i februar sidste år udgav debutsinglen “Heaven’s Only Wishful”, som senere på året blev fulgt op med EP’en af samme navn. Vi har stadig haft til gode, at opleve den fremadstormende kunstner på dansk grund, men det ændrer sig den 4. juni, hvor han indtager første etage af den nyåbnede Søpavillon i København.

Det er den stadig nye festival JOURNEY, der står bag koncerten, som er den første i konceptet JOURNEY ‘Summer Series’, der i løbet af sommeren præsenterer flere upcoming-navne, ligesom JOURNEY FEST. gjorde det tilbage i februar.

MorMor har senest udgivet singlen “Outside” i marts, som er endnu et bud på canadiernes miks af blød R&B og innovativ pop i indie-klæder, fremført med MorMors blide vokal som kronen på værket.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com