fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 14

Foto: Alcabean // PR

Vi er endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som byder på musik i alle afskygninger – heriblandt alt fra blød og ømtålig pop til mere rockede toner og rap. Vi har fremhævet fem af de mest interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

LÉON

Hvornår: tirsdag den 2. april
Hvor: Lille VEGA

LÉON er en kunstner, vi har haft stor optur over det sidste år. Den svenske popkomet har siden 2015 smidt om sig med fængende melodier og feel-good numre, og så sent som i sidste måned udgav hun sit selvbetitlede debutalbum. Vi udnævnte hende som en af 19 svenske kunstnere, man bør holde øje med i 2019, og hvis du er nysgerrig om hvorfor, kan du finde ud af det i Lille VEGA.

Iris Gold

Hvornår: torsdag den 4. april
Hvor: Lille VEGA

Den dansk-jamaicanske sangerinde Iris Gold inviterer dig med ind i en varm, musikalsk verden. Det er afslappet pop – et catchy mix af retro, pop, soul og R&B – der sammen med en sprød vokal danner rammen om Iris Golds lydunivers. Senest udgav kunstneren singlen “Keep the Light On”, men mon ikke hun har nogle nye godter at byde på i Lille VEGA?

Alcabean (support: The Millennials + Jours)

Hvornår: torsdag den 4. april
Hvor: Hotel Cecil

Det er en super fed sammensætning af bands, du kan opleve torsdag på Hotel Cecil. Vi har fulgt indierock-bandet Alcabean i et godt stykke tid nu, og senest har vi været begejstrede for deres kun to uger gamle debutalbum Confessions, som vi selvfølgelig regner med at høre mere til under aftenens koncert. Med sig har de The Millennials og Jours – to bands, som vi holder øje med lige for tiden, og som begge er single-aktuelle med henholdsvis “The Divide” og “Trick“.

Katinka

Hvornår: torsdag den 4. april
Hvor: Store VEGA

Den prisvindende pop-kvintet Katinka kræver ikke længere nogen stor introduktion. Kraftfulde, men ømme vokaler, ærlig sangskrivning og en elektronisk vibe udgør gruppens musikalske univers. I oktober udgav de deres nyeste album Vokseværk – et charmerende album fyldt med lette solskinstoner som vi garanteret får hørt lidt til på torsdag i Store VEGA, når bandet spiller en ekstrakoncert efter den udsolgte koncert i sidste uge.

Gurli Octavia

Hvornår: torsdag den 4. april
Hvor: Atlas

Der er følelser i luften, når aarhusianske singer/songwriter Gurli Octavia fylder Atlas med sin smukke vokal den 4. april. Den seneste EP Metanoia er nemlig en hyldest til hendes afdøde far, og det er en følelsesladet affære. Sangerinden har dog gennem sin diskografi udvist en evne til at fange både det energiske og det stille i sine sange, såvel som det eventyrlige og triste – så der er noget at glæde sig til.

Gå heller ikke glip af:

MadeinTYO – Pumpehuset, tirsdag den 2. april
Noname – Store VEGA, lørdag den 6. april
Lightweight Empire – Lille VEGA, lørdag den 6. april
Freankie Cosmos – Lille VEGA, søndag den 7. april
The Ocean – Lille VEGA, mandag den 8. april

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com