fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 15

Foto: Pamela Littky

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra mild dansksproget pop til australsk poppunk. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Watsky

Hvornår: Onsdag den 10. april
Hvor: Spillestedet Loppen, Christiania

Watsky laver eksperimenterende hiphop med både jazzede og rockede elementer. I det hele taget er det skønt at høre en musiker, som ikke er bange for at tage lidt pis på sig selv med en humoristisk lyrik, som man blandt andet kan høre på sangen “Springtime in New York” fra hans album x Infinity fra 2016.

Cherry Glazerr

Hvornår: Torsdag den 11. april
Hvor: Ideal Bar, København

– Det vigtigste for os, når vi laver musik, er at give slip på alle hæmninger og forventninger og bare gøre, hvad der føles rigtigt.

Sådan lød svaret fra Cherry Glazerr, da vi i sidste uge fik lov til at stille dem 10 hurtige. Vi håber, at de kan leve op til deres udtale, når de på torsdag skal gæste Ideal Bar i København. Cherry Glazerr leverer rock, der tenderer mellem det drømmende og hårde, hvor frontkvinden Clementine Creevy ved hjælp af sin luftige vokal løfter gruppens lyd helt op i skyerne.

Amyl and The Sniffers

Hvornår: Fredag den 12. april
Hvor: Spillestedet Stengade, København N

Forestil dig at The Runaways fik et barn med Crocodile Dundee’s australske accent, og så har du nogenlunde lyden fra Amyl and The Sniffers. Den Roskilde-aktuelle punkgruppe laver aggressiv og grineren musik, der giver dig lyst til at smide alle dine hæmninger og danse vildt. Specielt numrene “I’m Not A Loser” og “Balaclava Lover Boogie” kan anbefales som opvarmning til deres koncert, der finder sted fredag aften på Spillestedet Stengade på Nørrebro.

Julia Jacklin

Hvornår: Fredag den 12. april
Hvor: Lille Vega, København

Den australske singersongwriter Julia Jacklin leverer varm og stemningsfuld musik, der genremæssigt ligger et sted mellem country og indiepop. Den 28-årige sangerinde slog igennem med debutalbummet Don’t Let The Kids Win, hvor hendes simple og charmerende lyd sneg sig ind under huden på musikkritikere verden over. Senest har hun udgivet albummet Chrushing, der skildrer den turbulente tid efter et break-up. Vi glæder os til at høre hendes ærlige skildringer om livet, og alt hvad der hører til på Lille Vega fredag aften.

JÆRV

Hvornår: Fredag den 12. april
Hvor: Radar, Århus

Den dansk popduo JÆRV er siden udgivelsen af deres debut EP Dit Hav blevet et spirrende navn indenfor den danske musikscene. Med synths der rækker langt op i luften og en vokal, der både er bestemt men også følsom, har de tryllebundet deres lyttere. Har man brug for et skud velproduceret elektronisk pop, så skal man slå et smut forbi Radar på fredag, når de giver koncert.

Gå heller ikke glip af:

– Tess Parks – Loppen, Christiania, tirsdag den 9. april.
– Silent Laika + Mr. Koifish – Musikcaféen, Huset Kbh, torsdag den 11. april.
– Barselona – Studenterhuset, Aalborg, lørdag den 13. april.
– Dør nr. 13 – Spillestedet Stengade, København N, lørdag den 13. april.
– Silvurdrongur + The Pool – Musikcaféen, Huset Kbh, lørdag den 13. april.
– Roosevelt Collier – Posten, Odense, mandag den 15. april.  

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com