fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 17

Foto:  Lowly // PR

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra sukkersød radio-pop i København til en poetisk aften i Århus. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Jamie Lawson

Hvornår: Onsdag den 24. april
Hvor: Lille VEGA, København

Du kender helt sikkert Jamie Lawsons sukkersøde hit “Wasn’t Expecting That”, hvor han med akustisk guitar og en blød vokal gør selv den hårdeste negl lidt blød i knæene. I denne uge kommer han på dansk visit, når han spiller på Lille VEGA onsdag aften. Har du brug for en koncertoplevelse til virkelig at få sparket forårsfornemmelserne igang kunne den her ihvertfald være et godt bud.

Lowly

Hvornår: Lørdag den 27. april
Hvor: Studenterhuset, Aalborg
 Asbjørn Sand

Den danske femmandsgruppe Lowly producerer eksperimenterende og melodisk synthpop. Den 12. april udgav de albummet Hifalutin og i den sammenhæng, er de draget på turné i det danske land, hvor de med deres drømmende lyd nok skal få charmeret sig ind på publikum. Deres koncerter er allerede udsolgt i Århus og København, men skulle du befinde dig på de mere nordlige kanter (eller være klar til en køretur), så gæster de Studenterhuset i Aalborg nu på lørdag.

Mount Reina Collective

Hvornår: Fredag den 26. april
Hvor: Forbrændingen, Albertslund

Du kender måske allerede kunstnerne Aureola, LA REY og ÓRÓ. De tre power-kvinder mødte hinanden på en højskole, og siden da har de været flettet ind i hinandens musikalske projekter på kryds og tværs. Nu er de gået sammen om et musikalsk samarbejde under navnet Mount Reina Collective, der skaber drømmende og dynamiske lydbilleder. Fredag aften skal de spille på Forbrændingen i Albertslund, som har fået en del opmærksomhed for kun at booke kvindelige artister i 2019. Det her gig bliver ihvertfald ét af de stærke af slagsen.

Rigmor

Hvornår: Fredag den 26. april
Hvor: Voxhall, Århus

I samarbejde med oplæsningsarrangementet “Stemmer i Stuen” deltager den århusianske kvartet Rigmor i et tværkunstnerisk live-event nu på fredag i Aarhus. Her vil deres melankolske pop blive kombineret med en oplæsning fra forfatterne Jesper Gaarskjær og et act fra forfatteren Daniel Boysen og komponisten Martin Lau. Lyrik og musik går cirka ligeså godt sammen som jordbær og fløde, og arrangementet bliver med høj sandsynlighed en aften, man ikke vil glemme foreløbigt.

Palace Winter

Hvornår: Lørdag den 27. april
Hvor: Hotel Cecil

Den københavnbaserede duo Palace Winter består af Carl Coleman og Dane Caspar Hesselager. Coleman har australske rødder, men er nu bosat i Danmark, hvor han i samarbejde med den danske producer Hesselager producerer fløjlsblød og drømmende pop/rock. Vi er meget glade for, at de har valgt at tage deres lækre lyd med til Danmark og endnu mere glade for, at vi kan opleve dem live nu på lørdag i København. Træk stikket ud og nyd en aften i den dansk-australske duos selskab.

Gå heller ikke glip af:

– Kå – Ideal Bar, København, torsdag den 25. april.
– Isbjörg – HeadQuarters, Århus, fredag den 26. april.
– The Hunna – Lille VEGA, København, fredag den 26. april.
– Jakob Ogawa – Musikcaféen, Huset Kbh, København, lørdag den 27. april.
– Shy Martin – Ideal Bar, København, lørdag den 27. april.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com