fbpx

Lykke Li agerer Mark Ronsons besatte groupie i ny musikvideo til singlen “Late Night Feelings”

Foto: Collier Schorr

Den svenske sangerinde giver den gas som en obsessed fan i musikvideoen til Mark Ronsons nyeste udgivelse.

Mark Ronson er efterhånden et navn, alle har hørt om – specielt i det forgangne år. Den Northside-aktuelle producer har haft en finger med i spillet på den Oscar-vindende film A Star Is Born, og har derudover produceret “Nothing Breaks Like A Heart” sammen med sangerinden Miley Cyrus. Den 12. april udgav han det nye track “Late Night Feelings” med svenske Lykke Li som featuring artist. Late Night Feelings bliver også titlen på Ronsons kommende album, som han har offentliggjort en virkelig vild trackliste til, som du kan læse nederst i artiklen.

Singlen “Late Night Feelings” er lyden af Lykke Li pakket ind i Ronsons finpudsede og velovervejede produktioner. Specielt kan det anbefales at lytte ekstra godt efter i det fede C-stykke, hvor tempoet går helt ned, og den svenske sangerindes vokal virkelig får lov til at skinne igennem.

I musikvideoen til singlen præsenteres vi for vores hovedperson (Lykke Li), som går let påklædt rundt derhjemme, mens hun tilbeder og fantaserer om den verdenskendte producer. Om det er Ronson selv, der har fundet på plottet til musikvideoen, vides ikke, men hvem siger nej til at blive forgudet (måske også lidt for meget) af en smuk kvinde? Se musikvideoen her.

Late Night Feelings trackliste

 1. Late Night Prelude
 2. Late Night Feelings (featuring Lykke Li)
 3. Find U Again (featuring Camila Cabello)
 4. Piece Of Us (featuring King Princess)
 5. Knock Knock Knock (featuring Yebba)
 6. Don’t Leave Me Lonely (featuring Yebba)
 7. When U Went Away (featuring Yebba)
 8. Truth (featuring Alicia Keys & The Last Artful, Dodgr)
 9. Nothing Breaks Like A Heart (featuring Miley Cyrus)
 10. True Blue (featuring Angel Olsen)
 11. Why Hide (featuring Diana Gordon)
 12. 2 AM (featuring Lykke Li)
 13. Spinning (featuring Ilsey)
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com