fbpx

Manus Bell tager os med på en personlig rejse i sin nye musikvideo til “Legacy”

Foto: PR

Den danske rapper Manus Bell har teamet op med den unge Affiliated-artist Jonah Wright på sin nyeste single “Legacy”, som har fået naturskønne visuals.

Vi har for nyligt taget en snak med rapper Manus Bell i forbindelse med hans nyeste projekt, hvor han kaster sig ud på de skrå brædder. Den debuterende skuespiller er i denne proces blandt andet blevet udfordret i sin performance-stil og har arbejdet meget med den lydmæssige og visuelle sammenkobling. Det kan man godt se på rapperens nyeste musikvideo til singlen “Legacy”. Sangen er artistens personlige fortælling om det at blive voksen og de skælsættende øjeblikke og overvejelser, der finder sted på rejsen til voksendom. Det er et nummer, som repræsenterer albummets overordnede tema og budskab om at vægte relationen højere end penge. Selv fortæller Manus Bell:

Man kan ikke altid gøre, hvad man vil i øjeblikket og samtidigt opnå dét, man vil på den lange bane. For mig er mine relationer fundamentet for min lykke, men det glemmer jeg ofte i nuet.

Musikvideoen viser de to rappere i rå, naturskønne omgivelser, og i et mørkt musikstudie. Det repræsenterer på mange måder den store kontrast mellem den vilde ungdom og mere seriøse, professionelle levevej, Bell har fået skabt sig igennem sit eget pladeselskab Affiliated.

Manus Bells album Brothers Over Business lander den 3. maj og inden da, kan du se den smukke musikvideo til “Legacy” her.Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com