fbpx

Marika Hackman er ude med ny kraftfuld single

Foto: Joost Vandebrug

Det engelske musiker har lavet en ny single, der handler om at give slip og stå ved sig selv.

Marika Hackman er en engelsk sangerinde og sangskriver, og med sit multi-talent indenfor musikken producerer hun sprøde og nytænkende singersongwriting-numre. Hendes første udgivelse var EP’en Sugar Blind fra 2013, hvor hun med en sød og genert lyd fik overbevist os om, at hun havde et stort talent som sangskriver og musiker. Hackmans lyd har dog ændret sig gennem tiden, og hendes nye udgivelser har en lyd, hvor der er skruet op for en god omgang el-guitar og tilsat en masse girlpower. Her er hendes nyeste single “i’m not where you are” ingen undtagelse.

Den nye single handler om at kunne sige fra overfor giftige forhold, hvor din significant other måske ikke vil dig det bedste. Marika Hackman fortæller:

– Sangen handler om fornemmelsen af ikke at tro på sin egen mavefornemmelse, fordi man ikke er enig med den anden. Førstehåndsindtrykket af den her sang er måske en ‘alle bliver forelsker i mig’ af slagsen, men den er faktisk utrolig ensom, indadsøgende og selvafskrækkende.

Med lækre guitarriffs og Hackmans vokal, der lyder som en mere rocket udgave af Didos, lyder det til at den engelske sangerinde har fundet et nyt standpunkt og en ny lyd – og det klæder hende rigtig godt. Få din daglige dosis self empowerment og lyt til “i’m not where you are” her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com