fbpx

Mathew V sender dig helt op til stjernene med sin nye single

Foto: PR

Den canadiske pop-komet er ude med en ny single, der giver dig lyst til at hoppe på det næste rumskib og danse hele natten.

Nogle folk vil have lækre piger i deres musikvideoer – Mathew V nøjes med et rumvæsen. Popsangeren fra Vancouver leverer dansevenligt pop, der med lækre beats og fede blæser-samples er svært at sidde stille til. Hans nyeste single “Catching Feelings” handler om den forbudte kærlighed, som han selv fortæller, at han har haft mange oplevelser med, da han sprang ud som homoseksuel. Heldigvis har han fundet sit standpunkt og er ikke længere bange for at stå ved den forbudte kærlighed… Også selvom det er til en alien. Se musikvideoen her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com