fbpx

Nordiske Hits // Uge 15

Foto: Spine of Man // Simon Bruun Fals

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 17 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Spine of Man – “Something To Hide”

Der er forår i luften på det københavnske indie-band Spine of Mans nyeste single. Nummeret er andet udspil fra deres kommende debutalbum, og er et upbeat track, der skyder lidt sommer i de kolde vinterårer. På albummet stræber kvintetten efter det analoge og sammenspillede lydbillede, og det bliver spændende at høre hvad de er kommet frem til, når det udkommer i maj.

Kris Ivy – “Cold”

22-årige Kris Ivys debutsingle “Cold” byder på eksperimenterende elektronisk pop, og en forfriskende unik lyd. Kunstneren startede med at lave musik allerede som 16-årig i moderlandet Rumænien under navnet Ivana, men var utilfreds med de bånd, der blev lagt på hendes kreative evner. Nu har hun fundet sig selv på den danske musikscene – og det er der kommet et lækkert nummer ud af.

Kúlu – “Stranger”

På sangen “Stranger, som er den sidste forløber for Kúlus kommende debut-EP, slipper de et virvar af følelser løs, omsvøbt af energisk percussion. Nummeret handler om følelsen af ikke at kunne redde et forhold, og for sent at opdage, at man selv er skyld i bruddet. EP-en kommer ud den 26. april.

Ellers tilføjet:

KOPS – ”Loved One”
ESPICHICOQUE – ”The Letter”
Haab – ”Mad About The Boy”
Masasolo – ”You Got That Something”
Dusin – ”Nonchalant”
FRAADS – ”døde i dine arme”
Marwan – ”Sandheden”
AURORA – ”The Seed”
Gangway – ”See If I Care”
Olivera – ”Trust”
EMMA WALL – ”Bittersweet”
JÆRV – ”I Kan Ikke Tænde Os”
Anima & Ennui – ”Nothing Better”
Manus Bell – ”Legacy”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com