fbpx

Nordiske Hits // Uge 16

Foto: Movits! // Johan Hannu

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 24 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Movits!, Tjuvjakt – “Sodavatten”

Samarbejdet mellem de to svenske grupper Movits! og Tjuvjakt kan vidst ikke kaldes andet end en utrolig god idé. Begge grupper laver upbeat, catchy og dansabel musik, og på det nye track “Sodavatten” blander Movits! bombastiske blæsere perfekt med Tjuvjakts poppede melodier. Nummeret er anden forløber for Movits! næste album V:II, der er sat til at udkomme den 31. maj – og hvis du er lidt nysgerrig på deres mix af hiphop, rap og blæsere, kan du blive klogere på Movits! ved at læse vores interview med frontmanden Johan Rensfeldt her.

Melby – “You’ll Be Lost”

Vores Ugens Upcoming denne uge kan i den grad siges at være aktuelle lige nu. Stockholmbaserede Melby har i fredags udgivet debutalbummet None of this makes me worry, og på pladen finder vi blandt andet det psychedeliske folkpop-track “You’ll Be Lost”, hvis lyrik har givet navn til albummet.

Nicklas Sahl – “If I Killed Your Night”

Rising star Nicklas Sahl mangler i skrivende stund kun en enkelt koncert for at kunne afslutte sin Danmarksturné med debutalbummet Planets. Pladen er først udgivet som EP under samme navn – men nu også i albumversion med akustiske versioner af alle EP-sangene samt det nye nummer “If I Killed Your Night”. Her inviterer Sahl os med ind i stuen, hvor den unge kunstner ligger i sofaen med en slem omgang moralske tømmermænd – en følelse vi vidst alle kan relatere til.

Ellers tilføjet:

Emma Acs – “My Beloved – Lost To Begin With”
Ericka Jane – “Better Off”
Sval – “Young Alien”
SKAAR – “24”
Askling – “Parked Outside”
Aksglæde, ANYA – “Det Værste Det Bedste”
Alva Ravn – “Precious Prey”
KÅ, FRAADS, Bette – “Stjerner”
Violet Days – “Afterparty”
Zar Paulo – “I Løb”
Lee Bowie – “Celebrate”
Emilie Moldow – “Too Young”
FUSHIA – “Dreams & Stardust”
Dream Lake – “Someday”
IDA KUDO – “born in the sun”
Peppermint B – “Good Boys In The Suburb – So Young”
Astronaut – “Did You Know”
Vera Hotsauce – “Fuck Things Up”
Lowly – “go for a walk”
Jenny Wilson – “SÄG VAD SOM HÄNDE”
Tuqoise Sun – “Beach Trip”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com